Ujian HIV di rumah yang cepat dan mudah

Ujian Kendiri HIV OraQuick, cara yang tepat dan bijak untuk menguji.

how to use

Keputusan dalam 3 Langkah Mudah

Untuk arahan lengkap, rujuk bahan ujian dan sisipan pakej yang disediakan bersama kit ujian.

 

Langkah 1: Sapu

Letakkan pad rata di atas gigi pada gusi luar. Sapu perlahan-lahan di sekeliling gusi luar, pada bahagian atas dan bawah, sekali sahaja, menggunakan Pad Rata.

 

Langkah 2: Masukkan

Masukkan peranti Pad Rata ke bahagian bawah Vial Pembangun. Mulakan masa ujian, 20 minit.

Langkah 3: Baca

Cecair merah jambu akan bergerak sehingga ke tetingkap keputusan “T” dan “C”. Cecair akan hilang apabila ujian diteruskan. Baca pada 20 minit.

**Baca keputusan selepas 20 minit tetapi tidak melebihi 40 minit.

Cara Mengambil Ujian

Anda mesti mengikut arahan ujian dengan teliti untuk mendapatkan keputusan yang tepat. Jangan makan atau minum sekurang-kurangnya 15 minit sebelum anda memulakan ujian atau gunakan produk pembersih mulut 30 minit sebelum anda memulakan ujian.

Arahan boleh dimuat turun:

Hubungi Kami

Kami Di Sini Untuk Anda

Soalan dan maklum balas tentang Ujian Kendiri HIV OraQuick? Kami boleh didapati di [email protected] untuk sebarang pertanyaan anda.

Untuk Panduan Komprehensif Mengenai Arahan Pengujian Dan Mentafsir Keputusan Ujian Kendiri OraQuick HIV, Rujuk Arahan Yang Disediakan Bersama Kit Di Rumah Anda. Pengesanan HIV Selepas Pendedahan Mungkin Mengambil Masa Sehingga Tiga Bulan, Dikenali Sebagai Tempoh Tetingkap, Yang Mana Antibodi Kepada Virus Dibangunkan. Pengujian Semasa Tempoh Tetingkap Mungkin Menghasilkan Keputusan Negatif. Dengan Keputusan Positif Dan Jika Keputusan Tidak Konklusif Dapatkan Ujian Tambahan Dalam Keadaan Terkawal Seperti Bilik Isolasi.